Lehetsz Király!

Jelentkezés csoportjainkba ITT!

Kép

A Program célja a gyermekek mindazon képességek fejlesztése, melyek nagy jelentőséggel bírnak a sikeres életpálya indítása során, és a kiegyensúlyozott, boldog emberré válást segítik.
Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink képességei azokon a területeken erősödjenek, melyek leginkább céljainkat szolgálják (érzelmi intelligencia, szocializáció, konfliktuskezelés, logikus gondolkodás, stratégiaépítés stb.). A program sajátossága, hogy ezeket a képességeket komplex módon közelíti meg. A gyermekekhez leginkább közel álló tevékenységeket kínál (mese, játék, barkácsolás, mozgás). A foglalkozások alkalmával felhasználjuk a mese, a bábozás, és művészetek eszközeit, melyekkel érzelmi intelligenciájukat magas szintre emeljük. Fontos szerepet kapnak továbbá a szituációs játékok, melyek bővítik szociális képességeik repertoárját, ezek megkönnyítik a mindenkori közösségbe való beilleszkedést, az emberi kapcsolatok kiépítését, segítik kommunikációs képességeik fejlődését. Gyermekeink képesek lesznek a lehetőségekből nyertes helyzetek teremtésére, és az útjukba kerülő konfliktusok sikeres megoldására.
A sikeres és boldog ember fejlődésében kiemelkedően fontos szerepet kap az intelligencia, a logikus gondolkodás, a stratégiaépítés és a kreativitás. Programunkban is kiemelt helyen szerepel ezeknek a területeknek a fejlesztése.
A gyermekek képességeinek felmérése, erősítése, fejlesztése egyéni megközelítéssel és komplex módon történik a mindennapos tevékenységek során.
A gyermekeket minden napon a mesék világa várja, varázslatos történeteken át vezetjük őket útjukon. Ezen az úton önmaguk által készített játékokon keresztül lépnek előre.
Egy csoportban maximum 15-18 gyereket tudunk foglalkoztatni.

 

 

 

Csoportvezetőink

Kép

Erdelics Dóra
segítő

Kép

Horváth Borbála
viselkedéselemző

Kép

Hrabéczy Anett
pedagógus

Kép

Kormos Anna
pszichológus

Kép

Németh Antal
segítő

Kép

Ocsenás Dorottya
segítő

Kép

Oláh Barnabás
viselkedéselemző

Kép

Osváth Mátyás
viselkedéselemző

Kép

Patócs Petra
pszichológus

Kép

Tusori Eszter
pszichológus

 

Kép

Vilmányi Nóra
viselkedéselemző