Nyári táborok

Kedves Szülők!

Ezen a nyáron is várja a kalandozni vágyó gyerkőcöket a Lehetsz Király! nyári tábora!

Ebben az évben 3 napközis és egy „ottalvós” turnussal készülünk számotokra!

Hogy miért is jó választás a Lehetsz Király! tábor a gyerekek számára?

– Programjainkban célkitűzésünk, hogy a gyermekek számára olyan fejlődési lehetőséget nyújtsunk, melyben ők a játékok , mese és művészetek révén, számukra észrevétlenül gazdagodhatnak.

Az öt napos program során elkészítünk és megtanulunk olyan társasjátékokat, melyek által a gyermekek stratégiai-logikai gondolkodása mellett érzelmi intelligenciájuk (vágykésleltetés, kudarctűrés, együttműködés, empátia) is fejlődhet. A kaland kedvéért – és azért, hogy megtanulhassák, hogy egy dolgot több nézőpontból is szemlélhetünk- ezeket a játékokat óriás változatban is kipróbáljuk, oly módon, hogy a gyermekek beállhassanak egy-egy játékbábu szerepébe.

Meséinken keresztül átélhetik és részesei  lehetnek egy-egy kalandnak,  magukkal vihetik, azt a bizonyos hamuban sült pogácsát, melyet az adott mese nyújtott nekik. (Megküzdési és énvédelmi stratégiákat, stb…)

Kézműves foglalkozásainkon arra törekszünk, hogy a gyerekek finom motorikus készségeinek fejlődését ítéletek nélkül elősegítsük.

Fontos számunkra az is, hogy a gyerkőcök mozgásigényét is kielégítsük, együttműködésre sarkalljuk, így a hét folyamán kipróbálhatják magukat számháborúzásban és kötélhúzásban, no meg még sok egyéb csapatjátékban is!

A turnusok díja magában foglalja:

Napközis tábor esetében:

–          a foglalkozások díját

–          az elkészített alkotásokat és társasjátékokat

–          a gyermekek ebédjét

„Ottalvós” tábor esetén:

–          a foglalkozások díját

–          az elkészített alkotásokat és társasjátékokat

–          a gyermekek háromszori étkezését

–          a gyermekek szállásának díját (kőházban, 5 fős, saját zuhanyzóval ellátott szobában)