Lehetsz Király! csoportos támogató foglalkozás

Mert őseink tudták, hogyan kell átadni élettapasztalatot, lelki táplálékot, útravalót. Meséltek, alkottak, együtt voltak. Nem ismertek minőségin kívül más időt.

Támogató csoportjainkban gyermeked ezt a minőségű időt, tapasztalatot és tudást kapja meg. A mesék holisztikus, világ működésére vonatkozó tudása szárnyakra emeli a gyermekeket, játékainkban találkoznak a racionalitással és alkotásainkban megpihennek.

A csoportok célja:

Hogy a gyermekek számára egy olyan támogató, szeretetben és biztonságban megtartó közeget nyújtsunk, amiben teljes nyugalommal vállalhatják saját gondolataikat és érzéseiket, kereshetnek-találhatnak-és gyűjthetnek olyan erőforrásokat a jelenben, amik jövőbeli boldog, nyugodt és szeretetteljes életüket megalapozza.

Mi történik tematikus csoportjainkon?

Mesélünk-játszunk-alkotunk

Tapasztalunk-érzünk-erősödünk

Élettel telítődünk!

Foglalkozásaink heti rendszerességgel (az egyes oktatási intézményekben vagy internetes térben előre egyeztett és rendszeres időpontban és helyszínen valamint viszonylag állandó csoporttagokkal) működnek. Aktuális csoportjainkról ITT tájékozódhatsz.

Minden hónap utolsó foglalkozását megnyitjuk a szülők előtt és szeretettel invitáljuk őket közös játékra gyermekeikkel. Ezeken az alkalmakon lehetőség nyílik rövid egyeztetésre, eszmecserére oktatóinkkal is.  A részvétel természetesen a szülők számára nem kötelező, de aki jelen volt egy ilyen alkalmon is, az általában törekszik rá, hogy minden további lehetőséget kihasználjon…

Ha előre tudod, hogy ezeken az alkalmakon nem fogsz tudni részt venni, akkor se csüggedj, ne hibáztasd magad, légy nyugodt, nem egyedül TE nem tudsz elszabadulni a munkahelyedről…, de jelezd az oktatónak, így nyugodt lehetsz, -amennyiben szükséges- zökkenőmentesen átsegíti gyermekedet ezen a helyzeten is.

 

Gyermekednek ajánlom, ha:

  • BÁTORTALAN a barátkozásban, így attól tartassz elmagányosodhat…
  • NEHEZEN SZÓLAL MEG és/vagy kezdeményez kapcsolatot idegen környezetben; szeretnéd megsegíteni abban, hogy magabiztosabbá váljon…
  • KIHÁTRÁL a versengő helyzetekből, így a győzelem lehetőségét sem kapja meg…
  • nehézkes a KUDARCTŰRÉSE, EGYÜTTMŰKÖDŐ KÉSZSÉGE, pedig jól jönne neki egy támogató csapat
  • szeretnéd, hogy stratégiai-logikai gondolkodása magas szintre jusson, hogy minél nagyobb valószínűséggel ELKERÜLJE, HOGY FELÜLTESSÉK

Mi garantálja a magas minőségű munkát a csoportunkban?

Oktatóim válogatott csodalányok, akik vállalják, hogy saját lelki egészségüket kézben tartják, hogy biztonságot jelentő bázisként funkcionáljanak pozíciójukban.

Folyamatosan képezik magukat, hogy minél inkább tudjanak a legfrisseb és legalkalmasabb módon csatlakozni gyermekedhez.

Azt gondolom, hogy ez a legtöbb, amit egy ember egy másikért tehet.

Ha minket választasz, hogy útján kísérjük gyermeked, itt veheted fel velem a kapcsolatot: