Lehetsz Király! csoportos támogató foglalkozás

  • BÁTORTALAN a barátkozásban, így attól tartasz elmagányosodhat…

  • NEHEZEN SZÓLAL MEG és/vagy kezdeményez kapcsolatot idegen környezetben; szeretnéd megsegíteni abban, hogy magabiztosabbá váljon…

  • A SZABÁLYOK BETARTÁSA gondot jelent, ezért rossz gyereknek látják…

  • KIHÁTRÁL a versengő helyzetekből, így a győzelem lehetőségét sem kapja meg…

  • nehézkes a KUDARCTŰRÉSE, EGYÜTTMŰKÖDŐ KÉSZSÉGE, pedig jól jönne neki egy támogató csapat

  • szeretnéd, hogy stratégiai-logikai gondolkodása magas szintre jusson, hogy minél nagyobb valószínűséggel ELKERÜLJE, HOGY FELÜLTESSÉK

A CÉLUNK:

HOGY A GYERMEKEK SZÁMÁRA EGY OLYAN TÁMOGATÓ, SZERETETBEN ÉS BIZTONSÁGBAN MEGTARTÓ KÖZEGET NYÚJTSUNK, AMIBEN TELJES NYUGALOMMAL VÁLLALHATJÁK SAJÁT GONDOLATAIKAT ÉS ÉRZÉSEIKET, KERESHETNEK-TALÁLHATNAK-ÉS GYŰJTHETNEK OLYAN ERŐFORRÁSOKAT A JELENBEN, AMIK JÖVŐBELI BOLDOG, NYUGODT ÉS SZERETETTELJES ÉLETÜKET MEGALAPOZZA.

MI TÖRTÉNIK TEMATIKUS CSOPORTJAINKON?

MESÉLÜNK – JÁTSZUNK – ALKOTUNK

TAPASZTALUNK – ÉRZÜNK – ERŐSÖDÜNK

ÉLETTEL TELÍTŐDÜNK!

MERT ŐSEINK TUDTÁK, HOGYAN KELL ÁTADNI ÉLETTAPASZTALATOT, LELKI TÁPLÁLÉKOT, ÚTRAVALÓT. MESÉLTEK, ALKOTTAK, EGYÜTT VOLTAK. NEM ISMERTEK MINŐSÉGIN KÍVÜL MÁS IDŐT.

TÁMOGATÓ CSOPORTJAINKBAN GYERMEKED EZT A MINŐSÉGŰ IDŐT, TAPASZTALATOT ÉS TUDÁST KAPJA MEG. A MESÉK HOLISZTIKUS, VILÁG MŰKÖDÉSÉRE VONATKOZÓ TUDÁSA SZÁRNYAKRA EMELI A GYERMEKEKET, JÁTÉKAINKBAN TALÁLKOZNAK A RACIONALITÁSSAL ÉS ALKOTÁSAINKBAN MEGPIHENNEK.

A MEGÁLMODÓRÓL

A munkacsoportot és a foglalkozást én hívtam életre. Én Posztós Réka vagyok, pszichológus, integratív gyermekterapeuta, játékmester. Pedagógus családba születtem- a családom nő tagjai kivétel nélkül ezt a pályát választották útjukul. Örökül kaptam tőlük a mese és a játék szeretetét. Mesélőnek, anyának neveltek. Kezdhetném úgy is, hogy egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy kislány, aki fejébe vette, hogy oltalmazni fogja a világ összes gyerekét, és nekivágott…

Természetesen a kislány találkozott a realitással, de ettől még nem lankadt… Így munkacsoportunk egyre dagadt és dagadt-mint a kisgömböc és mára válogatott csodalányok haladnak egy cél felé, ami gondolhatjátok, hogy nem kis büszkeséggel tölt el. Tagjaink pszichológusok, terapeuták. Mind azzal a habitussal és energiával felszerelkezve, ami világmegváltáshoz kell.

Mi garantálja a magas minőségű munkát a csoportunkban?

Oktatóim válogatott csodalányok, akik vállalják, hogy saját lelki egészségüket kézben tartják, hogy biztonságot jelentő bázisként funkcionáljanak pozíciójukban.

JÓ LESZ EZ NEKED? - ERRE HAD VÁLASZOLJANAK, AKIK MÁR PRÓBÁLTÁK

„Réka csodavilága és mosolygós tekintete a legjobb bizonyítvány, nem kell több a gyerekekhez.”
Adél
”Nagyon Kedvesek, irgalmasok, és szakképzettek
nagyon szuper izgalmas játékokkal! 5* 😊”
Erika
„A játszva tanulás, fejlesztés leghatékonybb
módszere! A gyerekek imádják❤
5 csillag”
Boglárka
Maximális figyelmet kapott, a kezdeti sírás
után már haza sem akart jönni…”

Beáta

FOGLALKOZÁSAINK HETI RENDSZERESSÉGGEL (AZ EGYES OKTATÁSI INTÉZMÉNYEKBEN VAGY INTERNETES TÉRBEN ELŐRE EGYEZTETT ÉS RENDSZERES IDŐPONTBAN ÉS HELYSZÍNEN, VALAMINT VISZONYLAG ÁLLANDÓ CSOPORTTAGOKKAL) MŰKÖDNEK.

CSOPORTJAINK NEM TERÁPIÁS JELLEGŰEK, NEM HELYETTESÍTENEK SEMMILYEN TERÁPIÁS MÓDSZERT!

 

Díjaink:
Online óvodás csoport: 3200 Ft/ 4 alkalom (6 alkalom alatt lejárható)
Online iskolás csoport: 2000 Ft/ 4 alkalom (6 alkalom alatt lejárható)

Lehetsz Király! csoportos támogató foglalkozás regisztráció