Engedd, hogy a mese erejével gyermeked azzá válhasson, aki szeretne lenni!

Mágus kerestetik
e-book

"A Mágus kerestetik művében az olvasó, Ede, egy átlagos nyári szünetét töltő kisfiú bőrébe bújva egy olyan világba csöppen, melyre minden gyermek vágyik. Betekinthet egy cirkuszi mágus titkaiba. Találkozhat Csimbalabummal, a mágussal, akinek a tanítványa lehet, hogy megtalálhassa saját mágiáját. Kalandjai során elkíséri hű társa, Füles a mindig vidám és kelekótya törpetacskó. Ajánlom a mesét minden olyan gyermeknek, akik egy kicsit elbizonytalanodtak abban, hogy ők miben is jók, mitől különlegesek. És azoknak, akik egy csipet varázslattal meghintett kalandozásra vágynak!"

Ufó szállt a játszótérre
e-book

A történet egy földön túli helyre kalauzolja az olvasót: Főhösünk egy új és számára abszolút ismeretlen helyzetben találja magát. Az útja során nemcsak megtanul különbséget tenni az igaz és álságos barátok között, de ez a tudás hatalmas erővel ruházza őt fel. Felfedezi saját belső iránytűjét, és megtanulja, hogyan is használja azt jól.

Szuperhős Képző
e-book

"A mese a testi-lelki ellazulást, megnyugvást segíti, oldva a szorongásokat, ajándékba adva az együtt töltött minőségi időt, közös élményt. A történet egy átlagos kis utcában lévő, átlagos kisfiúval kezdődik, akivel nem mindennapi dolgok történnek. Ez a történet hittel, erővel tölti fel azokat a gyermekeket is, akiknek mindebből csupán kevéske van épp most a tarisznyájában."

Cirkusz a javából
e-book

" Egy történet, amely a cirkusz világába repít minket. A főszereplő egy olyan kalandnak lehet részese, amiben végig járja a cirkuszi ranglétrát: a cirkuszi kisegértől, a bohócon és légtornászon át egészen a porondmesterségig. Felvértezi magát a kitartás, a kudarctűrés készségeivel. Erőt merít próbálkozásaiból és bebizonyítja saját magának, hogy képes céljait elérni! A gyermekek ebben a történetben könnyedén veszik fel apró hősünk szemüvegét és élik át vele együtt próbálkozásait. Vele együtt töltekeznek fel ahhoz, hogy saját életük hasonló nehézségeit szuperül megoldhassák."

Ár: 2.990 Ft

A szerzőről

Bonné Posztós Réka pszichológus, integratív gyermekterapeuta, játékmester.Óvodások és kisiskolások számára tart preventív és szupportív jellegű fejlesztő foglalkozásokat, melynek elsődleges célja, hogy a gyermekeket a hozzájuk legközelebb álló eszközökkel, a mese, a zene, a közös játék és mozgás segítségével támogassa.

Olvasóink az e-bookokról

Fantasztikusak a mesék! Imádom olvasni őket a fiaimnak. Izgatottan várjuk estéről-estére, hogy mi fog történni Edével és Fülessel. Közben pedig tanulunk is, mert minden mesében ott vannak azok a tanulságok, amiket nekünk felnőtteknek sem árt átismételni, a gyerekeknek meg irányt mutat, értéket és megértést ad, valamint segíti őket eligazodni a világban. A meséket nagyon fontosnak tartom a gyerekek érzelmi, lelki fejlődésében, és az ilyen mesék, mint amiket te írsz, Réka, rengeteget adnak ahhoz, hogy gyermekeinkből kiegyensúlyozott felnőttek, és jó emberek váljanak. Köszönöm, hogy vagy!
Lukács Lili
Örömterápia
Life&Business coach
Réka meséit hallgatva, olvasva és felolvasva gyermekeinknek, kapom vissza azokat az érzéseket, melyekből táplálkozhatok a mindennapokban, a hétköznapi monoton szürkeségben és rohanásban. Mindig is hittem a csodákban. Egy mese-, egy mesekönyv születése igazi csoda. A Rékáé különösen az. Közel áll a szívemhez. Olvassátok Réka sorait olyan nagy szeretettel amilyen nagy szeretettel íródtak. Olvassátok Ede és szerettei történetét kíváncsisággal és odaadással, várva a csodát, mely létezik, bennetek él.
Mile Aliz
Csodakutya Alapítvány
Amikor a kezembe vettem Réka meséjét, Őt ismerve, azonnal tudtam, hogy általa valami szuper dologba csöppenhetek ismét bele. Habár gyerekeknek íródott, felnőttként is azonnal magával ragadtak a Fityfiritty utca eseményei.
Dr. Szilágyi Boglárka
Gyermekpszichiáter, pár-, és családterapeuta
Posztós Réka pszichológus, terapeuta és nem utolsó sorban kétgyermekes Anyuka, aki felmenőitől kapta útravalóul a mese szeretetét, és a mesenyelven való kommunikáció művészetét. Meséi lelket gyógyítanak, átölelnek és elkísérnek.
Kiss Barbara
Vezető óvodapedagógus
[]
Shopping cart
Your cart is empty
Let's start shopping!
Start shopping
0