Tusori Eszter

Tusori Eszter vagyok, és 2017 óta erősítem a Lehetsz király! csapatát.

Egy kis településről származom a Zemplénből, Hercegkútról, ahol mesebeli gyerekkorom volt. Anyukám pedagógus, így a génjeimben hoztam a gyerekek szeretetét.

Pszichológusként végeztem Debrecenben, és az egyetem után itt maradtam dolgozni, igaz ugyan nem szakmában kezdtem, azonban valahogy csak hiányzott valami az életemből, így mellékállásban kezdtem el dolgozni pszichológusként.

Hosszú erőfeszítések után, a kis „Hamupipőke” elhitte magáról, hogy meg tudja csinálni, és elkezdte a hivatását élni. Pszichológusként, coachként, trénerként, leendő integratív gyerekterapeutaként segítek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy megküzdjenek a gyerekkor különböző kihívásaival, felnőttként megismerjék önmagukat, hogy egy teljesebb, nyitottabb, hitelesebb életet élhessenek, párkapcsolataikat egymás építése és a közös célok vezéreljék, valamint a konfliktusaikat képesek legyenek optimálisan kezelni.

Mivel hosszú évek óta egy tanácsadó cégnél is dolgozom, első kézből, hitelesen tudok beszélni a különböző munkahelyi kihívásokról, munkatársak képzéséről, motivációjáról, vállalkozói hatékonyságnövelési lehetőségekről, kommunikációs technikákról, a business coaching adta megoldási módszerekről.

Az egyéni és csoportos foglalkozásaimon az életfilozófiám, hogy mesebeli tündérkeresztanyaként szívvel-lélekkel ott legyek mellettük, legjobb tudásommal segítsem őket az úton. Talán a legjobban egy ötéves kisfiú szavai írják le: „Tudod, Anya, Eszter néni a barátom.”

Küldjön nekem üzenetet!